تغذیه

دلایلی که شما را قانع می کند غذاهای واقعی مصرف کنید

غذای واقعی غذایی است که تا حد امکان به صورت طبیعی پرورش یافته و فرآوری شده نباشد.

در درجه اول ملاک یک غذای واقعی داشتن شرایط زیر است

  • پردازش نشده باشد
  • عاری از افزودنی های شیمیایی باشد
  • غنی از مواد مغذی باشد

در قرن بیستم غذاهای فراوری شده ار محبوبیت ویژه ای برخوردار شدند که رژیم غذایی غربی به غذاهای آماده روی آورد. غذاهای فرآوری شده مناسب هستند و میتوانند در سلامت افراد تاثیرگذار باشند.یکی از مهم ترین کارهایی که برای حفظ سلامت خود میتوانید انجام دهید پیروی از یک رژیم غذایی مبتنی بر غذای وقعی است.

۱- سرشار از مواد مغذی مهم

غذاهای فرآوری نشده حیوانی و گیاهی می توانند به تامین ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز شما برای سلامت مطلوب کمک کنند.

به عنوان مثال، یک فنجان (۱۴۹ گرم) فلفل دلمه ای قرمز، کیوی (۱۸۰mg) یا برش های پرتقال (۱۶۵ گرم) حاوی بیش از ۱۰۰% RDI برای ویتامین است.

تخم مرغ و کبد به ویژه در کولین بالا هستند. کولین یک ماده مغذی ضروری برای عملکرد مناسب مغز است.

و یک فندق برزیلی تمام سلنیوم مورد نیاز شما را برای یک روز کامل فراهم می کند.

در واقع بیشتر مواد غذایی منبع خوبی از ویتامین ها، مواد معدنی و سایر مواد مغذی مفید هستند.

۲- قند کم

برخی تحقیقات نشان می دهد که خوردن غذاهای شیرین می تواند خطر ابتلا به چاقی، مقاومت به انسولین، دیابت نوع ۲، بیماری کبد چرب و بیماری های قلبی را افزایش دهد.

به طور کلی، غذاهای واقعی نسبت به بسیاری از غذاهای فرآوری شده قند کمتری دارند.

اگرچه میوه حاوی قند است، اما آب و فیبر بالایی نیز دارد و آن را به گزینه ای بسیار سالم تر از مصرف نوشابه و غذاهای فرآوری شده تبدیل می کند.

۳- سلامت قلب

غذای واقعی سرشار از آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی است که از سلامت قلب از جمله منیزیم و چربی های سالم حمایت می کنند.

خوردن رژیم غذایی غنی از غذاهای مغذی و فرآوری نشده نیز ممکن است به کاهش التهاب کمک کند که یکی از محرک های اصلی بیماری قلبی محسوب می شود.

۴- برای محیط زیست بهتر است

جمعیت جهان به طور پیوسته در حال رشد است و با این رشد تقاضا برای غذا افزایش می یابد.

با این حال، تولید غذا برای میلیاردها نفر می تواند به محیط زیست آسیب برساند.

این امر تا حدی به دلیل تخریب جنگل های بارانی برای زمین های کشاورزی، افزایش نیاز به سوخت، استفاده از آفت کش ها، گازهای گلخانه ای و بسته بندی است که به محل دفن زباله ختم می شود.

توسعه کشاورزی پایدار مبتنی بر غذای واقعی ممکن است با کاهش نیازهای انرژی و کاهش میزان زباله های غیرقابل تجزیه ای که انسان ها تولید می کنند، به بهبود سلامت کره زمین کمک کند.

۵- فیبر بالا

فیبر مزایای سلامتی بسیاری از جمله تقویت عملکرد گوارشی، سلامت متابولیک و احساس پری را فراهم می کند.

غذاهایی مانند آووکادو، دانه چیا، دانه کتان و توت سیاه به ویژه در فیبرهای سالم در کنار لوبیا و حبوبات بسیار زیاد هستند.

مصرف فیبر از طریق مواد غذایی کامل بهتر از مصرف مکمل است زیرا باعث می شود مدت زمان بیشتری احساس سیری کنید و همچنین مواد مغذی اضافه شده را از میوه یا سبزی دریافت کنید.

۶- به مدیریت قند خون کمک می کند

براساس گزارش فدراسیون بین المللی دیابت، بیش از ۴۵۰ میلیون نفر در سراسر جهان به دیابت مبتلا هستند.

انتظار می رود این تعداد تا سال ۲۰۴۵ به ۷۰۰ میلیون نفر برسد.

خوردن رژیم غذایی سرشار از گیاهان فیبردار و غذاهای حیوانی فرآوری نشده ممکن است به کاهش سطح قند خون در افرادی که دیابت دارند یا در معرض خطر هستند، کمک کند.

در یک مطالعه یک هفته ای، افراد مبتلا به دیابت یا پیش دیابت از یک رژیم غذایی دیرینه با ترکیب گوشت تازه، ماهی، میوه، سبزیجات، تخم مرغ و آجیل پیروی کردند.

۷- برای پوستتان خوب است

استفاده از مواد غذایی سالم وطبیعی علاوه بر حفظ سلامتی کلی شما می تواند در سالم ماندن پوست شما نیز اثر گذار باشد. برای مثل میتوان به مصرف شکلات تلخ و آووکادو برای حفظ سلامتی پوست در برابر آفتاب اشاره کرد.

تحقیقات نشان می دهد که خوردن سبزیجات، ماهی، لوبیا و روغن زیتون بیشتر ممکن است به کاهش چین و چروک، از دست دادن خاصیت ارتجاعی و سایر تغییرات پوستی مرتبط با سن کمک کند.

علاوه بر موارد گفته شده، تغییر رژیم غذایی فرآوری شده به رژیم غذایی واقعی و طبیعی ممکن است باعث شود آکنه نزنید و یا میزان آکنه به شدت کاهش پیدا کند.

فواید داشتن تغذیه سالم:

  1. داشتن قلب سالم
  2. کنترل وزن
  3. ثابت نگه داشتن میزان انرژی
  4. محافظت سیتم ایمنی و جلوگیری از استرس
  5. تامین انرژی کافی برای فعال ماندن در طول شبانه روز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *